maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen heppailuja

Jäi pääsiäisen aikaan nyt blogi hieman sivummalle, kun ei joutanut paljon koneella notkumaan :) Pääsiäinen meni mukavasti, pari yötä vietettiin perukassa ja siinä samalla tuli tehtyä sitten ilta- ja aamutalliakin. Hepathan meillä tosiaan asuu vanhempieni "perukassa". Kesällä sitten siirtyvät tuohon siskon ja hänen miehensä luokse, luultavasti nyt ihan pysyvästi. Aiemmin ovat kahtena kesänä olleet siinä kesälaitumella.

Mutta niihin heppailuihin sitten. Torstaina oli tarkoitus ratsastaa Lululla, mutta se sitten jäi kuitenkin, kun meni muissa jutuissa sen verran myöhään. Tosiaan mä itse ratsastan tolla meidän ponskilla välillä (kerrallaan taidan mennä noin 15-20 min, loppukäynnitkin menee talutellen jne), vaikka tokihan oon sille pitkä. Mutta painoni puolesta pystyn Lululla aika kevyestikin menemään ja Luluhan on ylikorkea shettis. Lululle on sen verran hankalaa täällä saada sopivaa pientä ratsastajaa, joka sen sais ruotuun kunnolla. Minun ratsastaessa sillä, ei hommassa kärsi muuta kuin ratsastajan istunta ;)

Minä ja Lulu talvella

No joka tapauksessa. Perjantaina ratsastin sitten alkuverkat Lulun kanssa ja sen jälkeen se sai hypätä irtona esteitä. Hyppäsi kyllä mielellään! Joskin vähän ponimaiseen tapaansa venkoili välillä ja karkasi esteeltä muualle ;) Lululla kyllä riittäisi ponnua hypätä, on se tainnut irtona hypätä noin metriä. Poni vaan tahtoo vähän kuumua esteillä ja silloin alkaa se pukittelu ja muu temppuilu.

Lauantaina ja sunnuntaina sitten ajettiin Helin kanssa Lululla. Lulu on meillä se "tärkein" saada liikkumaan, koska ponilla on jonkin verran ylimääräistä.
Tänään Lululla sit kävi pieni tyttö ratsastamassa.
Helluhan sitten on liikkunut Helin kanssa, vaan jospa tässä joku päivä pääsis itekin sen selkään ;)

Ajolenkillä lauantaina...2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)